top of page

NY INNOVATION - KUBEN 950C


Vi på Kuben vill presentera vår nya innovation - 950C.


Ett takhängande inneklimataggregat för större rum tex konferenslokaler, skolsalar, förskolor, restauranger etc. 950C är tillverkat med syfte att vara ett mycket tyst ventilationsaggregat med stora luftflöden som ska kunna placeras direkt i rummet istället för i ett separat fläktrum.


950C har inbyggd styr- och reglerutrustning. Elanslutning är allt som behövs. Den inbyggda värmeåtervinningen blir mycket stor med en högeffektiv motströmsvärmeväxlare. Aggregatet innehåller både förvärme och eftervärme som automatiskt stöttar inblåsnings temperaturen vid kall väderlek.


"Det här är vårt aggregat med mest varianter på, därmed blir aggregatet mycket anpassningsbar." - säger vår konstruktör Peter som har varit en del av utveckling av 950C.


Det är viktigt för oss att vi kan leverera genomtänkta och effektiva aggregat. Att vi kan presentera ett aggregat som är så tyst i förhållande till sitt stora luftflöde, är något vi är stolta över!Vi tillverkar och anpassar våra ventilationsaggregat precis som våra kunder vill ha det. Innovation och kunden är alltid i fokus! Är du intresserad av något av vårt utbud kan du ta kontakt med oss här.

תגובות


bottom of page