VENTILATIONSAGGREGAT

Ventilationsaggregat från Kuben Ventilation

Kuben Ventilation tillverkar ventilationsaggregat i teknikens framkant

Kuben Ventilation är en ventilationsaggregat tillverkare. Vi tillverkar ventilationsaggregat för alla typer av byggnader; allt från skolor, kontor, moduler till lägenheter, villor och hus.

 

Vi har lång erfarenhet av att tillverka ventilationsaggregat och har en rad referenser på tillverkade och levererade aggregat. Kuben Ventilation tillverkar i stort sett bara ventilationsaggregat efter FTX-tekniken och vi har även en rad olika kombiaggregat med inbyggd komfort kyla, värmepump med mera. 

 

Vi sätter stort värde på att vi kan anpassa våra ventilationsaggregat efter kundens behov, både vad gäller luftflöde, kanalers placering, utseende och ljudnivå.

Våra aggregat är indelade i fyra olika kategorier: rumsaggregat, småaggregat, kanalanslutna aggregat och kombiaggregat.

Rumsaggregat är utmärkta för att ventilera mindre lokaler, enskilda rum eller enkla kontor. 

 

Småaggregat passar för villor och lägenheter. Aggregaten är mycket energisnåla och finns i olika storlekar för boytor upp till 240 m².

 

Kubens kanalanslutna aggregat är avsedda för kanalanslutning och har stora flöden, mycket kompakta mått och låg ljudnivå.

 

Kuben tillverkar även kombiaggregat som inte erfordrar något fläktrum och passar därför perfekt till skolsalar, dagis, fritids, samlingssalar, konferensrum, restauranger osv.

Om du är osäker på vilket typ av ventilationsaggregat du är i behov av så skicka in en generell offertförfrågan här. Beskriv dina behov så utförligt du kan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

KONTAKTUPPGIFTER

Kuben Ventilation AB

Vassbo 64

791 93 Falun
Växel: 0243 - 22 31 15

Support: 073 - 021 68 70

info@kubenventilation.se

ÖPPETTIDER

PRODUKTION

Vardagar 06:30 - 16:00
KONTOR / TELEFON
Vardagar 07:00 - 16:00

SUPPORT

Vardagar 09:00 - 11.00

Guldsigill - 2018-SMALL.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 Kuben Ventilation AB