top of page

MOLNETTJÄNST

Vi tillverkar våra ventilationsaggregat i teknikens framkant vilket innebär att vi sedan en tid tillbaka har installerat speciella modem i våra aggregat som automatiskt kopplar upp sig mot ett moln. Tack vare detta kan man styra och reglera en rad funktioner i aggregatet online och i realtid. Till exempel kan man kontrollera och ställa om fläkthastigheter, temperaturer, drifttider med mera.

Om något skulle hända i aggregat syns ett larm tydligt och en hel del av dessa går att återställa eller kvittera direkt i datorn eller från mobilen. Det går även att registrera en mejladress dit aggregatet automatiskt skickar ett mejl vid en larmhändelse så att du snabbt får en notifikation om att aggregat larmar.

Denna molnettjänst innebär stora möjligheter att spara pengar på servicesidan när man inte alltid behöver vara på plats fysiskt vid ventilationsaggregatet.

Om du redan har inloggningsuppgifter till molnet loggar du in här nedan och om du inte har det så kontaktar du oss smidigast här nedan för att få ta del av molnet och dess tjänster.

bottom of page