top of page

OM KUBEN VENTILATION

Innovation - Miljö - Flexibilitet.
Kuben Ventilation AB är ett innovativt och expansivt företag. Vi tillverkar ventilationsaggregat och

FTX-enhet i teknikens framkant och våra enheter är de tystaste på marknaden. Vi sätter en stolthet i att vara väldigt flexibla för att kunna anpassa oss själva och våra produkter efter kundens önskemål.

Fabrik och kontor i Dalarna

 

All vår produktion sker just här i Vassbo, halvvägs mellan Falun och Borlänge, i hjärtat av Dalarna precis intill den vackra sjön Lilla Aspan.

 

Våra designers designar, ritar och producerar nya ventilationsaggregat på kontoret och sedan börjar de tillverkas på beställning i vår fabrik i huset bredvid. Fabriken, lagret och tillverkningen har vuxit och expanderat i takt med att vi som verksamhet har vuxit.

 

Detsamma gäller kontoret som gav plats för fler kontor för mer personal för att kunna fortsätta leverera marknadens tystaste och bästa ventilationsaggregat.

Kuben Ventilation - manufacturer of silent FTX units
Kuben Ventilation-HD

Kuben Ventilation-HD

Spela video

Can't watch the movie? Try updating your browser's version of Adobe Flash Player here.

Kvalitetspartner Guldsigill 2021.png

KVALITETSPARTNERS


Kuben Ventilation är certifierad av Kvalitetspartner. Denna certifiering visar att Kuben Ventilation som företag är välskött och pålitlig. Som konsument eller leverantör kan du lita på att företag med Kvalitetspartners guldsigill är långsiktigt stabila och seriösa.

Kvalitetpartners guldsigill är en stark säkerhetssymbol med hög medvetenhet som gör företaget till en attraktiv partner för både kunder och leverantörer.

SIGILL_SKOLD_STAENDE_STOR_SVART_TEXT.bmp

UC


Kuben Ventilation bedöms och tilldelas Bronssigill från UC. Detta innebär att Kuben Ventilation bedöms vara kreditvärdig.

Kreditvärderingssystemet räknar ut risken för att ett företag hamnar på obestånd inom ett år, vilket gör att du inte är kreditvärdig. Med insolvens menar UC en situation där företaget inte kan fullgöra alla sina betalningsförpliktelser. För att enkelt kunna bedöma om denna risk är hög eller låg för ett företag, klassificeras alla svenska företag i riskklasserna 1 till 5, där 5 betyder lägst risk för insolvens.

BIS NOD


Bisnode har sedan 2012 betygsatt Kuben Ventilation AB med god kreditvärdighet.

Under 2017 fick Kuben Ventilation AB högsta kreditvärdighet.

AAA - är det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få.

Det kräver att aktiebolaget har en omsättning på över 2 miljoner, varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som ligger betydligt över branschgenomsnittet.

.

superforetagslogga2018_EDITED.png
SUPERFÖRETAGEN

 

För att nå status som Superföretag måste företaget behärska mångkampens alla inslag. Superföretagen har en långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och samtidigt effektiva i hushållningen av resurserna.

Det är bara Kuben Ventilation och 727 andra företag som klarat av att leva upp till de mycket höga krav som ställs för att få titulera sig Superföretag och därmed hamna på 2018 års lista. Det innebär att Kuben Ventilation presterar bättre än 99,998% av Sveriges alla företag.

Incert, C 1995[1088].png

INKERTE


Kuben Ventilation är certifierad för kylarbete enligt kommissionens förordning EU nr 2015/2067 av den 17 november 2015 och enligt förordningen om fluorerade växthusgaser SFS 2016:1128.

Kuben Ventilation är certifierad i kategori 1.

VÄRDERING


Kuben Ventilation AB värderas med Triple-V genom Värdering.

 

Värdering Företagsvärderingar i Sverige är specialiserade på företagsvärderingar med fokus på små och medelstora företag.

Kuben Ventilation AB tillhör de ca. 8% bäst presterande aktiebolag i Sverige.

bottom of page