top of page

LEDIGT JOBB: SERVICEELEKTRIKER

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.


Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov. Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande ”utanför boxen”. Veckans affärer har tidigare utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.


Våra lediga tjänster är tillgängliga för både praktik, sommarjobb och tillsvidareanställning (med provanställning 6 månader).

Tjänsten

Att vara serviceelektriker på Kuben Ventilation innebär ett arbete med mycket frihet under ansvar. Du reser nämligen runt Skandinavien hos våra kunder och utför service och el-installationer på våra levererade aggregat och produkter. Tjänsten börjar med en upplärningsperiod där du får lära dig våra aggregat och hur de fungerar för att sedan bli en självgående medarbetare. Ditt arbetsfält kommer i huvudsak vara hela Sverige, men även resor till Norge och Finland kan förekomma.


Kvalifikationer

Att du är behörig elektriker är ett krav. B-körkort är ett krav. Du har lätt för att anpassa dig socialt och är självgående. Du är tekniskt intresserad och lösningsorienterad. Du är ordningsam och noggrann samtidigt som du snabbt kan ställa om och hitta nya lösningar, allt för att kunden ska få det bästa servicen.


Personlighet

För att trivas på positionen så krävs det att du är en driven, engagerad och social person då en viktig del av arbetet är att ha en professionell kommunikation med våra kunder och kollegor. Du är i många fall den främsta kontakten ut mot kund och ditt agerande reflekteras på Kuben Ventilation som företag. Du ska gilla att vara ute på vägarna och ligga ute på jobb i veckorna. 

Serviceelektriker

Serviceelektriker

Ladda upp CV
Ladda upp Personligt Brev
Skickat!

Tack för din ansökan! Vi återkommer till dig så snart vi kan.

bottom of page