LEDIGT JOBB: KYLTEKNIKER

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.

Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov.
Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande ”utanför boxen”. Veckans affärer har utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.

Tjänsten

Tjänsten som kyltekniker på Kuben Ventilation erbjuder ett varierande arbete. Det innebär dels arbete i produktion av våra ventilationsaggregat med värmepump/kyla och även service och installation av aggregaten ute hos kund. Du kommer vara del av en grupp medarbetare med kompetens inom kylteknik, el och automation. Tjänsten innebär en fri roll med mycket eget ansvar där det finns goda möjligheter att utveckla sina färdigheter i tekniskt avancerad miljö.

Kvalifikationer

Vi är ute efter en kyltekniker som är hungrig, driven och redo för nya möjligheter och utmaningar. Det är krav på giltigt kylcertifikat samt B-körkort.

Personlighet

Vi söker en serviceinriktad och kunnig person som är trygg i sitt kunnande inom kylteknik. Att arbeta i team och lösa problem tillsammans med medarbetare är något du är van vid och ser som en styrka. Skulle arbetet behöva drivas på i egen regi är det inga problem då du är mån om att ro projektet i hamn.

Kyltekniker

Ladda upp CV
Ladda upp Personligt Brev

KONTAKTUPPGIFTER

Kuben Ventilation AB

Vassbo 64

791 93 Falun
Växel: 0243 - 22 31 15

Support: 073 - 021 68 70

info@kubenventilation.se

ÖPPETTIDER

PRODUKTION

Vardagar 06:30 - 16:00
KONTOR / TELEFON
Vardagar 07:00 - 16:00

SUPPORT

Vardagar 09:00 - 11.00

Guldsigill - 2018-SMALL.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 Kuben Ventilation AB