top of page

LEDIGT JOBB: KYLTEKNIKER

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.


Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov. Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande ”utanför boxen”. Veckans affärer har tidigare utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.


Våra lediga tjänster är tillgängliga för både praktik, sommarjobb och tillsvidareanställning (med provanställning 6 månader).

Tjänsten

Tjänsten som kyltekniker på Kuben Ventilation erbjuder ett varierande arbete. Det innebär dels arbete i produktion av våra ventilationsaggregat med värmepump/kyla och även service och installation av aggregaten ute hos kund. Du kommer vara del av en grupp medarbetare med kompetens inom kylteknik, el och automation. Tjänsten innebär en fri roll med mycket eget ansvar där det finns goda möjligheter att utveckla sina färdigheter i tekniskt avancerad miljö. Ditt arbetsfält kommer i huvudsak vara hela Sverige, men även resor till Norge och Finland kan förekomma.


Kvalifikationer

Du är en certifierad kyltekniker som är driven och redo för nya möjligheter och utmaningar. Det är krav på B-körkort.


Personlighet

Du är en serviceinriktad och kunnig person som är trygg i ditt kunnande inom kylteknik. Att arbeta i team och lösa problem tillsammans med medarbetare är något du är van vid och ser som en styrka. Skulle arbetet behöva drivas på i egen regi är det inga problem då du är mån om att ro projektet i hamn. Du ska gilla att vara ute på vägarna och ligga ute på jobb i veckorna. 

Kyltekniker

Kyltekniker

Ladda upp CV
Ladda upp Personligt Brev
Skickat!

Tack för din ansökan! Vi återkommer till dig så snart vi kan.

bottom of page