top of page

KUBEN VENTILATION PÅ
NORDBYGG 2022

Kuben Ventilation kommer till Nordbygg 2022 för att ställa ut och visa upp våra allra senaste aggregat utvecklade i teknikens framkant. Med oss har vi bland annat Kuben 70M som med exakt samma kanalplacering underlättar för ett snabbt och smidigt utbyte av Bahco Minimaster.

 

Vi visar även upp våra unika värme/kyla- och ventilationsaggregat som sköter hela byggnadens inomhusklimat:

  • Ventilation med värmeåtervinning

  • Luftvärme och komfortkyla

  • Radiatorvärme/fläktkonvektor

  • Golvvärme

  • Varmvattenproduktion

 

Dessa kombiaggregat finns utvecklade för att passar byggnader som kontor, skolor, moduler till villor, småhus och lägenheter.

Vi har också med oss våra tysta och effektiva rumsaggregat, som placeras i samma rum som de ventilerar, utvecklade för smidig installation och ventilation av skolor, kontor, konferenslokaler, moduler med mera.

 

Kom och besök oss i vår monter A39:12 för att få se och lära dig mer om aggregaten. Vi bjuder också på kall öl och en lokal delikatess i form av hästkorv från Gustafs.

Vi ses på Nordbygg!

Nordbygg2022_banner_Sida_6.jpg

INTRESSEANMÄLAN

Vi har tagit emot din intresseanmälan och vi hör av oss efter mässan. Har du inte redan fått en öl så är det bara att bege sig mot vår bar så bjuder vi på en.
Intresseamälan

KUBEN VENTILATIONS AGGREGAT

70M - höger BG.jpg

Småaggregat

Kubens småaggregat passar villor, lägenheter och mindre byggnader. Aggregaten är mycket energisnåla och finns i olika storlekar för att passa en rad olika storlekar på hus och lägenheter med mera.

1000M3E höger BG.jpg

Rumsaggregat

Kubens tysta rumsaggregat är utmärkta för att ventilera lokaler, skolsalar eller kontor med mera. Rumsaggregat innebär helt enkelt att aggregaten placeras i samma rum som det är tänkt att ventilera. Detta går att göra tack vare teknisk utvecklad aggregat som ger extremt låg ljudnivå.

230AW - BG - höger.png

Kombiaggregat

Kubens kombiaggregat är en unik lösning som ger värme/kyla och ventilation i ett. Kombiaggregaten finns i olika storlekar och passar allt från kontor, skolor, padelhallar till villor, småhus och lägenheter.

2000TE - höger BG.png

Kanalanslutning

Kubens kanalanslutna aggregat har stora flöden, mycket kompakta mått och låg ljudnivå. Stor vikt har lagts vid att det ska gå att transportera aggregaten genom normala dörröppningar trots att vissa av aggregaten har stora flöden.

1000M3E höger BG.jpg
Molnet-WIFI-NRW.png

KUBENMOLNET

För en smidigare och enklare drift och service

De allra flesta av våra aggregat utrustas med ett modem och kopplas upp mot vårt Kuben-moln. På så vis kan vi övervaka och styra aggregatet från vårt kontor. Vi kan bland annat: göra justeringar i temperatur och luftflöde, konfigurera aggregatets inställningar, åtgärda eventuella larm med mera.

Vid eventuella larm går det direkt till oss som vi ofta enkelt kan åtgärda via molnet och som gör att aggregat återgår till drift utan avbrott.

Detta sker allt som ofta innan ni själva märker att aggregat larmat eller liknande och på så vis slipper ni oroa er för eventuella larm eller avbrott i driften.

 

Vi tar hand om aggregat via molnet och på så vis kan ni njuta av ett behagligt inomhusklimat och frisk luft utan oro.

Larmet är nu åtgärdat och aggregat återgår till drift.

4. Åtgärdat

Vår serviceavdelning sitter uppkopplad mot molnet och kan i realtid åtgärda larmet.

3. Serviceavdelning

Larmet tas emot av molnet och en notifiering skickas till vår serviceavdelning.

2. Molnet
1. Larm

Ett aggregat larmar om ett fel och en signal skickas via modemet i aggregatet till vårt moln.

SMÅAGGREGAT

Kuben Ventilation tillverkar ventilationsaggregat med värmeåtervinning som passar  villor, lägenheter och mindre byggnader. Aggregaten som är mycket energisnåla finns i olika storlekar en rad olika storlekar på hus och lägenheter.

KOMIBAGGREGAT

Våra kombiaggregat är FTX-aggregat integrerade med en värmepump och fullmatade med den senaste tekniken för en komplett lösning av värme, ventilation, luftvärme, radiatorvärme, golvvärme och tappvarmvatten. En unik lösning utvecklad för att sänka energiförbrukningen i våra byggnader och hus.

 

Våra kombiaggregat kommer i en rad olika storlekar och passar en rad olika byggnader. Allt från skolor, kontor, förskolor, konferensrum, till villor, småhus och lägenhetshus.

RUMSAGGREGAT

Vi tillverkar flertalet rumsaggregat som är utmärkta för ventilation i en rad olika byggnader. Rumsaggregat innebär helt enkelt att ventilationsaggregatet placeras i samma rum som det är tänkt att ventilera, därav namnet rumsaggregat. Det krävs alltså inget specifikt fläktrum eller något liknande utrymme för aggregaten. Detta ställer höga krav på att aggregaten är tysta och det är något vi är marknadsledande på genom teknisk smart design och noggrann ljudisolering.

KANALANSLUTNING

Vi tillverkar flera ventilationsaggregat avsedda för kanalanslutning. Stora flöden, mycket kompakta mått och låg ljudnivå kännetecknar dessa aggregat. Vi har även utvecklat så att det ska gå att transportera aggregaten genom normala dörröppningar trots att vissa av aggregaten har stora flöden.

bottom of page