top of page

LEDIGT JOBB: SERVICEMONTÖR

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.


Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov. Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande ”utanför boxen”. Veckans affärer har tidigare utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.


Våra lediga tjänster är tillgängliga för både praktik, sommarjobb och tillsvidareanställning (med provanställning 6 månader).

Tjänsten

Att vara servicemontör på Kuben Ventilation innebär ett arbete med mycket frihet under ansvar. Du reser nämligen runt Skandinavien hos våra kunder och utför service på våra levererade aggregat och produkter. Främst handlar arbetet om att felsöka problem och sedan lösa problemen som oftast innefattar styr- & reglerteknik på våra kunders ventilationsanläggningar. Tjänsten börjar med en upplärningsperiod där du får lära dig produkterna och hur de fungerar för att sedan bli en självgående medarbetare. Ditt arbetsfält kommer i huvudsak vara hela Sverige, men även resor till Norge och Finland kan förekomma.Kvalifikationer

Du är tekniskt intresserad, lösningsorienterad och det är en merit om du har erfarenhet av styr- & reglerteknik eller liknande teknisk bakgrund. Du är ordningsam, har god datorvana och är noggrann samtidigt som du snabbt kan ställa om och hitta nya lösningar, allt för att kunden ska få det bästa servicen.


Krav är att du har B-körkort.Personlighet

För att trivas på positionen så krävs det att du är en driven, engagerad och social person då en viktig del av arbetet är att ha en professionell kommunikation med våra kunder och kollegor. Du är i många fall den främsta kontakten ut mot kund och ditt agerande reflekteras på Kuben Ventilation som företag. Du ska gilla att vara ute på vägarna och ligga ute på jobb i veckorna.

Servicemontör

Servicemontör

Ladda upp CV
Ladda upp Personligt Brev
Skickat!

Tack för din ansökan! Vi återkommer till dig så snart vi kan.

bottom of page