top of page

LEDIGT JOBB: PERSONALADMINISTRATÖR

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.


Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov. Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande ”utanför boxen”. Veckans affärer har tidigare utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.

Tjänsten

Tjänsten som personaladministratör på Kuben Ventilation erbjuder ett varierande arbete. Som personalansvarig är du den som jobbar nära den interna personalresursen och du är en viktig del i de olika processerna som till exempel personalvård och de anställdas välmående. Du kommer ha ansvar för hantering av varierande personalärenden med huvudfokus på tidrapportering och schema.


  • Ansvara för korrekt löneunderlag inkl. tillkommande beräkning och hantering av övertid, semester och övrig frånvaro. 

  • Vara länk mellan verksamheten och den interna lönehanteraren. 

  • Hantera all administration av personalförmåner såsom pensioner, hälso- och sjukvårdsersättning, m.m.

  • Dagligt stöd för de anställda gällande frågor kring övriga personalärenden.

  • Allmän administration.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (efter 6 månaders provanställning). Tillträde omgående.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av administration och personal samt har god datorvana. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och trivs i en bred och verksamhetsnära tjänst. 


Personlighet

Som person bör du vara noggrann, ha god social kompetens, serviceorienterad samt har en god förmåga att arbeta strukturerat och med eget ansvar. Du har öga för detaljer och analytisk. Viktigt i rollen är även att du är prestigelös, förtroendeingivande och duktig på att bygga relationer då du ofta har direkt kontakt med våra anställda och är deras kontaktperson i frågor kring avtal, villkor och förmåner med mera.

Personaladministratör

Personaladministratör

Ladda upp CV
Ladda upp Personligt Brev
Skickat!

Tack för din ansökan! Vi återkommer till dig så snart vi kan.

bottom of page