top of page

LEDIGT JOBB: MONTÖR

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.


Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov. Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande ”utanför boxen”. Veckans affärer har tidigare utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.


Våra lediga tjänster är tillgängliga för både praktik, sommarjobb och tillsvidareanställning (med provanställning 6 månader).

Tjänsten

Att vara montör på Kuben Ventilation innebär ett arbete med ett intensivt och flexibelt arbete som innefattar att du är med och bygger våra ventilationsaggregat. Tjänsten börjar med en upplärningsperiod där du får lära dig produkterna och hur de fungerar för att sedan bli en självgående medarbetare i vårt team som bygger våra aggregat.Kvalifikationer

Du är tekniskt intresserad, lösningsorienterad och det är en merit om du har erfarenhet av styr- & reglerteknik eller liknande teknisk bakgrund. Du är ordningsam, noggrann och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.


Krav är att du har B-körkort.


Personlighet

Att arbeta i team och lösa problem tillsammans med medarbetare är något du är van vid och ser som en styrka. Du har en positiv inställning och en vilja att färdigställa och utföra de arbetsuppgifter som krävs för att bygga klart ett aggregat.

Montör

Montör

Ladda upp CV
Ladda upp Personligt Brev
Skickat!

Tack för din ansökan! Vi återkommer till dig så snart vi kan.

bottom of page