AGGREGAT FÖR VENTILATION

Aggregat som sköter ventilationen är den mest effektiva lösningen för en effektiv och god ventilation av vilken byggnad som helst. Vi på Kuben Ventilation tillverkar aggregat, framförallt FTX-aggregat, för alla typer av byggnader och verksamheter och vi är specialiserade på att tillverka marknadens tystaste och mest effektiva aggregat.

 

Vi har delat in våra aggregat i fyra olika kategorier: rumsaggregat, småaggregat, kanalanslutna aggregat och kombiaggregat. Oavsett byggnad så har vi aggregatet för er, vi kan nämligen anpassa våra aggregat så det passar just er byggnad och behov.

Egentligen är alla våra aggregat är byggda utefter FTX-tekniken som idag ger den överlägset främsta och mest effektiva ventilationen. Här kan du läsa mer om hur FTX-ventilation fungerar och varför den idag är så populär.​

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan skapa en tyst och energieffektiv ventilationslösning för just er.

Är du osäker på vilket typ av aggregat som passar dig kan du med hjälp av vår produktväljare enkelt filtrera fram vilket aggregat som passar dig utefter dina behov.

Till Produktväljaren.

Aggregat ventilation

RUMSAGGREGAT

Kuben Ventilation tillverkar rumsaggregat som sitter i samma rum som de ventilerar. Detta för en effektiv ventilation och det underlättar service av aggregatet. Detta ställer stora krav på att aggregatet är mycket tyst och Kuben Ventilations ventilationsaggregat är marknadens tystaste. Utforska våra rumsaggregat som passar de allra flesta byggnader och utrymmen.

Kuben 80PA.png

SMÅAGGREGAT

Kuben Ventilation tillverkar aggregat som passar utmärkt för villa, hus, lägenheter med mera. Oavsett om ni är privatperson eller företag och vill ha en effektiv ventilationslösning så har Kuben aggregatet för er. Vi kan anpassa aggregatet så det passar just er byggnad och era behov.

Aggrega ventilation

KANALANSLUTNA
AGGREGAT

Kuben Ventilation tillverkar flera aggregat avsedda för kanalanslutning. Stora flöden, mycket kompakta mått och låg ljudnivå kännetecknar dessa aggregat. Stor vikt har lagts vid att det ska gå att transportera aggregaten genom normala dörröppningar trots att vissa av aggregaten har stora flöden.

Aggregat ventilation

KOMBIAGGREGAT

Kuben Ventilation tillverkar också vad vi valt att kalla för kombiaggregat. Det gemensamma för dessa aggregat är att de inte erfordrar något fläktrum. De är också fullproppade med den senaste tekniken för att tillgodose flera av byggnadens behov, inte bara ventilation. Det kan vara värmepump, tappvarmvatten, luftvärme och radiatorvärme eller golvvärme.