top of page

KUBEN VENTILATION I SYDKOREANSK PRESS

En artikel från den Sydkoreanska tidskriften Korea Refrigeration and Air Conditioning Journal handlar om Kuben Ventilation och våra kombiaggregat. Nedan är artikeln direkt översatt via Google Translate.
"[HVACR Värmepump] Systemventiler, Luftkonditionering, Varmvatten, Ventilationskombinerad utomhusenhet Värmepumpsenhet


- Tekniskt samarbete med Kuben, Sverige ... Hög effektivitet, lågbrusdesign av COP 5.1,

30--550AW-modellen tillämpas på landsbygden i Yeongjongdo

System Vents Co., Ltd. (VD Ahn Jung-heon) grundades 1999 och är en produkt som är optimerad för ventilationssystem med mottot "Total Solution of the Housing and Car Park Ventilation System" och har den bästa konkurrenskraften. Vi producerar en mängd olika ventilationsprodukter som FD-smala fläktar, bemannade fläktar, ventilationsfläktar och Sirocco-fläktar relaterade till parkeringsplatsventilation. Vi strävar ständigt efter kundnöjdhet med bästa kvalitet och bästa service.


För att utöka och diversifiera affärsområdet begränsat till ventilationssystemet i luftkonditioneringssystemfältet ingick System Vent ett tekniskt samarbete med Sveriges Kuben 2018 för att integrera luftkonditionering och energiåtervinning, golvvärme och varmvattenförsörjning och ventilationssystem i en enhet. Den utomhusenhet integrerade högeffektiva värmepumpsenheten (COMBI UNIT) har levererats till hemmamarknaden sedan 2019.


Utomhusenhetens integrerade ventilations- och värme- / kylkombinationenhet är en mångsidig och överlägsen funktion av den mest energibesparande utrustningen för hus på landsbygden, hus, lägenheter etc. Det är ett reglersystem för luftkonditionering inomhus som tillåter kylning, värme, varmvattenförsörjning och hushållsventilation.


Combi Unit har ett integrerat ventilations- och värme- och kylsystem och ett energiåtervinningssystem för att hålla rummet i ett bekvämt skick enligt säsongen. Integrerat luft-till-vatten (vatten) värmepumpsystem återvinner arrangemanget av inomhusluft genom ventilationssystemets inbyggda förnuftiga värmeväxlare, och samtidigt kyler och värms kallt vatten och varmt vatten uppvärmt av värmeväxlaren med säsongsluft för att kyla och kyla rummet. Med varmt vatten uppvärmt av en varmvattenbehållare kan radiatorvärme, golvvärme och varmvattenförsörjning utföras samtidigt. Kort sagt, det är en energibesparande ventilations- och luftkonditioneringsenhet som integrerar funktionerna för en panna, varmvattenberedare, luftkonditionering och värmeväxlare i en enhet.


En tjänsteman från företaget sa: "När det gäller nya bostäder finns det problem med att ha en separat värmekälla beroende på regionen. Därför ökas de initiala investeringskostnaderna och underhållet är begränsat." Eftersom kombinationsenheten bara använder en enda elektricitet är systemet enkelt och enkelt att hantera. Det är en miljövänlig produkt. ”


Combi Unit är en högeffektiv, miljövänlig produkt av COP 5.1 med inbyggd värmepump (Daikin-produkt), ventilationssystem (värmeväxlarenhet), varmvattenvattenbehållare, lufttillförsel och ventilationsfläkt. I enlighet med europeiska miljöbestämmelser är kylmediet R32 med det lägsta GWP-indexet bland de för närvarande tillämpade köldmedlen miljövänligt och möjliggör lågbrusdesign på 30 decibelnivå och molnbaserad internetdrift och -kontroll. Den kompakta strukturen minimerar installationsutrymmet och har låga initiala investeringar och underhållskostnader.


De viktigaste försörjningsmålen är hus på landsbygden, hus, lägenheter och officetels som inte har en värmekälla för tillförseln. För närvarande finns det 20 pyeong (550AW 60), 30 pyeong (550AW 75) och 40 pyeong (550AW 100).


Combi Unit är för närvarande i drift med en 550AW-modell tillämpad på ett lantligt hus beläget i Yeongjongdo. I synnerhet används en onlinekontroller som övervakar den molnbaserade integrerade internetoperationen och systemstatus och ställer driftsschemat.


Marknadsutsikter


Combi Unit är lämplig för hus på landsbygden, villahus, lägenheter och pensioner som inte har någon värmekälla från lokala myndigheter och påverkas starkt av bostadsbyggande.


Nyligen, eftersom önskan att sträva efter livskvalitet, såsom fem dagars arbetsvecka, 52-timmars arbetsvecka, andra hus och helgens bostadsarrangemang, har ökat, är kriterierna för val av bostäder, inklusive grönytor, ren luft och vatten, de viktigaste övervägandena. Ändrar riktning. Om detta händer kommer miljöpremien för bostäder att öka ytterligare, och andelen bostadsbyggande kommer att öka. Dessutom förväntas efterfrågan på Combi Unit genereras genom att minska den genomsnittliga arbetstiden och höja inkomstnivån på grund av introduktionen av den fem dagar långa arbetsveckan."


Comments


bottom of page