Kuben Ventilation | Nytt jobb | Vi söker en behörig elektriker

BEHÖRIG ELEKTRIKER

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.


Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov.
Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande ”utanför boxen”.

Veckans affärer har nyligen utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.

Tjänsten

Vi på Kuben Ventilation är på jakt efter en behörig elektriker som kommer att arbeta i projektform i utveckling och tillverkning av våra produkter. Personen kommer vara med och utveckla el-säkerheten och säkerställa att våra produkter och de projekt vi har uppfyller de rådande krav och standard som gäller. Vår utrustning är främst inom värme och ventilation och arbetet innefattar även installations-el och styr och regler/automation.

Kvalifikationer

Att du är behörig elektriker är ett krav. B-körkort är ett krav. Du är hungrig, har lätt för att anpassa dig socialt och är självgående när det behövs.

Personlighet

Vi är ute efter en person som ständigt vill utvecklas och samtidigt vara med och utveckla våra ventilationsaggregat och produkter. Vi på Kuben har växt stadigt och snabbt sedan starten och behöver nu personer som vill hjälpa oss ta ytterligare nästa steg. Du är intresserad av ny teknik, social, serviceinriktad och vill avsluta saker du tagit dig för. 

KONTAKTUPPGIFTER

Kuben Ventilation AB

Vassbo 64
791 93 Falun
Tel: 0243 - 22 31 15

 

 

ÖPPETTIDER

PRODUKTION

Vardagar 06:30 - 16:00


KONTOR / TELEFON
Vardagar 07:00 - 16:00

 

Guldsigill - 2018-SMALL.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2019 Kuben Ventilation AB